Contact

Construită în 1937 de Clubul Carpatin Român, pe locul fostei case a Eforiei Spitalelor Civile, ridicată în 1907 şi distrusă puţin timp după primul război mondial Acoperişul cabanei a fost luat de vant si înlocuit în 1938, 1947 şi 1959.

Pe acest site nu se efectueaza rezervari la cabana. Rezervarile se fac sunand la numarul de telefon de mai jos.
Acum, il gasiti la cabana pe Narcis.
Pentru informatii si rezervari sunati la urmatoarele numere de telefon
0734659590
sau scrieti pe adresa cabanacaraiman@yahoo.com

Telecabina Busteni 0244.320306
In caz de accident apelati gratuit 112 de pe orice telefon mobil, indiferent daca aveti semnal sau nu!
Pentru detalii despre site scrieti pe adresa webmaster@cabana-caraiman.ro

Termeni de utilizare ai web siteului www.cabana-caraiman.ro

– web siteul www.cabana-caraiman.ro prezinta zona montana Caraiman din Muntii Bucegi, din punct de vedere geografic, turistic si alpin. Parcurgerea traseelor descrise in acest web site se face pe proprie raspundere, descrierile prezentate aici nefiind luate ca si ghid turistic, deoarece de multe ori realitatea la fata locului e alta. Pentru orice urgenta apelati gratuit din orice retea numarul de telefon 112, apel prin care puteti obtine gratuit legatura telefonica cu Salvamont Busteni, care deserveste aceasta zona.

Foarte important: apelul la 112 poate fi efectuat si daca nu aveti semnal pe telefon! Asa ca folositi-l cu incredere in caz de nevoie!
Contact webmaster la adresa webmaster@cabana-caraiman.ro
Administratorii siteului sau proprietarii Cabanei Caraiman nu sunt in nici un fel raspunzatori pentru orice eveniment aparut din folosirea informatiilor de pe acest site.